⬅️

Bakfietsen

Bakfietsen bieden enorm veel ruimte, fietsen lekker comfortabel en zijn bovendien al 20 jaar populair. We weten in Nederland eigenlijk niet beter, omdat dit dé manier is om spullen mee te nemen en bijvoorbeeld de kinderen naar school te brengen.


Bekijk hier het overzicht van alle bakfietsen op Fietsenvergelijken.nl. Vergelijk 7 bakfietsen van 2 webshops in één overzicht op model, prijs en maat. Vind hier jouw bakfietsen voor de beste prijs.

Filter
7 resultaten:

1 - 7 van 7 resultaten

Al 20 jaar heel populair

De bakfiets is al meer dan 20 jaar een heel populaire keuze. En sterker nog, de eerste bakfietsen werden al in 1924 gemaakt. Wat dat betreft maken we er in Nederland al (tientallen) jaren met heel veel plezier gebruik van. We gebruiken ze om spullen in te vervoeren en om bijvoorbeeld de kinderen in mee te nemen. Vroeger gebruikten we de fietsen als bakkersfietsen, postfietsen en zelfs voor ambulancetransport. De toepassingen zijn wat dat betreft veranderd, al maken ook steeds meer bezorgdiensten weer gebruik van de fietsen.

Bakfietsen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze zijn er zelfs elektrisch, waardoor het veel minder zwaar is om daarmee te fietsen. Een e-bakfiets geeft trapondersteuning. Dus ligt de bak vol met spullen of heb je de kinderen bij je? Zelfs in die gevallen is het makkelijk fietsen, zodat je er ook grotere afstanden mee kunt overbruggen. Breng de kinderen naar school, ga nog even boodschappen doen en kom op de elektrische bakfiets vervolgens weer heel ontspannen thuis.

Compleet assortiment

Je hebt online de keuze uit een groot aantal verschillende soorten bakfietsen. Dus zoek je een lekker groot model waar je meerdere kinderen in mee kunt nemen? Of wil je gewoon een aantal spullen meenemen, maar hoeft het geen grote bak te zijn? Wij laten je zien wat er beschikbaar is. Dat geldt voor de e-bike bakfietsen en voor de reguliere modellen, waarbij je gewoon zelf zal trappen. Dankzij de meerdere versnellingen op de fietsen hoeft dat helemaal niet zo zwaar te zijn. Wat dat betreft kun je online een goedkope bakfiets zonder ondersteuning kopen, net als de comfortabele en luxe modellen die dat wel hebben.

Uiteraard is het de moeite waard om de bakfietsen online met elkaar te vergelijken. Ontdek op die manier welk type fiets het best bij je past. Ga je voor een fiets met ondersteuning om lekker ver te komen? Wil je vooral niet te veel betalen? Of zoek je naar een bepaald model dat extra smal, wat breder is of juist een andere vorm heeft? Wij bieden je online de keuze tussen diverse merken. En we helpen je inspiratie op te doen, zodat je de mooiste bakfiets kunt uitzoeken.

Bakfietsen kopen

Je kunt online een van de bakfietsen kopen. We maken het je graag makkelijk, zodat je binnenkort de mogelijkheid hebt om iedereen mee te nemen. Op de bakfiets zorg je ervoor dat je ruimte genoeg hebt, zowel voor de kinderen als om spullen mee te vervoeren. Wij laten je zien waar je binnen de bakfietsen, de elektrische bakfietsen en de specifieke modellen allemaal uit kunt kiezen. En heb je de bakfiets besteld? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat je die vervolgens zo snel mogelijk in huis hebt.