⬅️

Moederfietsen

Moederfietsen zitten heerlijk comfortabel, bieden extra ruimte en zorgen ervoor dat je jouw kleine natuurlijk voorop mee kunt nemen. Bekijk en vergelijk online de verschillende modellen. Wij helpen je een goede keuze te maken voor een mamafiets.


Bekijk hier het overzicht van alle moederfietsen op Fietsenvergelijken.nl. Vergelijk 17 moederfietsen van 3 webshops in één overzicht op model, prijs en maat. Vind hier jouw moederfietsen voor de beste prijs.

Filter
17 resultaten:

1 - 17 van 17 resultaten

Met kinderzitje voorop

De moederfiets heeft natuurlijk een kinderzitje voorop. Je wilt jouw kleine lekker op de fiets meenemen, goed in het zicht. Een zitje voorop is dan de eerste keuze. Pas als je kindje groter wordt kun je achterop een zitje plaatsen, omdat daar nog iets meer ruimte is. En wil je twee kinderen meenemen? Met een zitje voorop én achterop heb je ze altijd lekker dichtbij. Wij laten je zien welke mamafietsen en moederfietsen daarvoor goed geschikt zijn. Zo zorg je ervoor dat jullie samen op de fiets kunnen, bijvoorbeeld om ze naar school te brengen of om samen de boodschappen te gaan doen.

De moederfietsen blinken uit in een paar belangrijke eigenschappen:

Gebruiksgemak

De mamafiets moet vooral makkelijk zijn in het gebruik. Dat zie je terug aan de extra ruimte die je hebt om op en af te stappen. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat de moederfietsen alvast geschikt zijn tijdens de zwangerschap. De extra ruimte tot aan het stuur voorkomt dat je er tegenaan zal stoten als je bijna zover bent om te gaan bevallen.

Veiligheid

Tegelijkertijd is de veiligheid van de mamafietsen heel belangrijk. Dat geldt zowel voor jezelf als voor jouw kleine, die je voorop en/of achterop bij je hebt. Het bredere stuur op de fietsen zorgt er bij een kinderzitje voorop bijvoorbeeld voor dat je toch zonder problemen kunt blijven sturen.

Stevigheid

Ten slotte bieden de moederfietsen en mamafietsen extra stevigheid. Zowel het stuur als het frame zitten extra stevig in elkaar. Dat zorgt ervoor dat ook een hogere belasting niet tot problemen leidt, en je lekker comfortabel kunt blijven fietsen.

Compleet assortiment

Zoek je een moederfiets met een dubbele standaard? Gaat het je om een fiets met een extra breed stuur of met alvast een voorbereiding voor een zitje voorop en achterop? Wij laten je zien welke verschillende fietsen er beschikbaar zijn van de diverse merken. De modellen zijn bijzonder handig en zorgen ervoor dat jij de kinderen zonder problemen mee kunt nemen.

Tip: wil je voorkomen dat je hard moet trappen als je één of twee kinderen bij je hebt? De elektrische moederfietsen ondersteunen je daarbij. Zo weet je zeker dat je ontspannen boodschappen kunt doen of de kinderen naar school brengt. Je voorkomt dat je helemaal bezweet aankomt.

Moederfietsen kopen

Wil je een van de moederfietsen kopen? Bekijk online de verschillende mamafietsen die er beschikbaar zijn. Wij helpen je een goede keuze te maken uit het beschikbare assortiment. Bekijk en vergelijk de verschillende modellen, bijvoorbeeld om een beter beeld te krijgen van waar je allemaal uit kunt kiezen. Zorg er op die manier voor dat de fiets makkelijk in het gebruik is. En dat je daar zowel veilig als stabiel op kunt fietsen, om je daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken. Uiteraard heb je de fiets die je bestelt vervolgens zo snel mogelijk in huis.