Pijltje omhoog
⬅️

Fietskarren

De meeste fietsen bieden geen of weinig mogelijkheden om spullen te vervoeren. In veruit de meeste gevallen moet je het doen met een kleine bagagedrager op de voor- of achterkant. Hier heb je echter natuurlijk niet aan op het moment dat je iet groters wilt vervoeren. Voor deze situaties kun je een mooie fietskar kopen om toch wat extra spullen mee te kunnen nemen. Daarnaast worden er tegenwoordig ook veel veilige fietskarren voor kinderen en fietskarren voor honden gemaakt. Er zijn dus verscheidene soorten fietskarren waar je uit kunt kiezen, op basis van waar je deze voor wilt gebruiken. Je kunt fietskarren vinden in verschillende modellen, formaten en materialen. Deze zijn verkrijgbaar bij een verscheidenheid van betrouwbare merken. Hier vind je dus vast dé fietskar die jouw leven een stukje makkelijker en/of leuker gaat maken.

Categorieën

Een overzicht van alle fietskarren. Vergelijk deze 9 fietskarren van 1 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze fietskarren voor de beste prijs en sale.

Filter
9 resultaten:

Fietskarren vergelijken

Wil je graag online een fietskar kopen van een goed merk? Hier vind je een breed assortiment van fietskarren van topmerken om een keuze uit te maken. Wij stellen het aanbod samen vanuit de collecties van een verscheidenheid van aantoonbaar veilige webwinkels. Hierdoor krijg je ruim de gelegenheid om de verschillende exemplaren met elkaar te vergelijken. Ook kun je gemakkelijk bepalen bij welke webshop je deze het beste kunt kopen. Wordt één specifieke fietskar bij verschillende webshops aangeboden? Je ontdekt gemakkelijk de verschillen in de prijs van de fietskar, maar ook in de geschatte levertijd en bijbehorende verzendkosten. Zo kun je binnen één oogopslag zien waar je de beste deal krijgt. Heb je een keuze gemaakt? Dan sturen we je meteen door naar de website van de aanbieder waar je de bestelling af kunt ronden om de fietskar te kopen.

✓ Winkel en vergelijk fietskarren vanuit een ruim aanbod

✓ In één overzicht de beste elektrische fietsen online vergelijken

✓ Bekende & veilige betrouwbare aanbieders

✓ Binnen één handomdraai de beste deal gevonden

✓ Plaats eenvoudig en snel een bestelling

Kiezen uit verschillende modellen

Als je voor het eerst een fietskar gaat kopen, dan zul je misschien overweldigd raken door het aanbod van verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Welke fietskar voor jou de ideale keuze is, dat is volledig afhankelijk van de functie waar deze voor bedoeld is. Daarnaast speelt natuurlijk ook jouw persoonlijke smaak een rol. Wij helpen je graag een stukje op weg met het maken van een beslissing voor de beste fietskar.

Fietskarren voor spullen

Zou je graag jouw boodschappen doen op de fiets, maar lukt het niet om alles in één keer mee te nemen? Dan heb je een fietskar nodig. Hiervoor voldoet een simpel exemplaar in de vorm van een grote bak. Je kunt hierbij kiezen uit een fietskar bestaande uit een houten bak of een kunststof bak. Let bij het aanschaffen van een fietskar voor spullen wat het maximale laadvermogen hiervan is. Zo kun je kleine fietskarren kopen met een laadvermogen van 50 kilogram voor lichte spullen, maar ook grote fietskarren kopen met een laadvermogen van zelfs 200 kilogram.

Fietskarren voor kinderen

Ouders kiezen vaak voor een fietskar in plaats van een bakfiets. Een fietskar aanschaffen voor een fiets die je al thuis hebt staan is namelijk een stuk voordeliger. Je kunt verscheidene soorten fietskarren voor kinderen vinden. In het grootste model fietskar kun je maximaal twee kinderen vervoeren die niet ouder zijn dan 7 jaar. Aangezien je niet kunt fietsen én een kinderwagen mee kunt nemen tegelijk, kun je deze in de meeste gevallen om te toveren tot een buggy. Zo’n model wordt vaak ook wel een kinderfietskar of een baby fietskar genoemd. Zorg ervoor dat je, als je van plan bent kinderen te vervoeren in een fietskar, je een model uitkiest wat speciaal hiervoor is gemaakt. Op deze manier weet je zeker dat er de nodige veiligheidsmaatregelen in zijn verwerkt.

Fietskarren voor huisdieren

Er is een leuk aanbod verkrijgbaar van fietskarren voor honden of andere avontuurlijke huisdieren die je graag met je mee wilt nemen. Zo zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die experimenteren met het uitlaten van katten aan een riempje, net zoals bij honden. Deze modellen worden ook wel een hondenfietskar genoemd. Hierbij heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een fietskar voor kleine honden of een fietskar voor grote honden. Laat jouw huisdieren meer van de buitenwereld zien en neem ze met je mee op fietstochtjes in een fietskar!

Opvouwbare fietskar of inklapbare fietskar

Wil je graag een fietskar meenemen op vakantie in de caravan of camper? Dan heb je natuurlijk het liefst dat deze zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Gelukkig zijn er daarom ook fietskarren die je kleiner kunt maken op het moment dat je ze wilt opbergen. In dit geval ga je op zoek naar een opvouwbare fietskar of een inklapbare fietskar.

Een fietskar kopen in de aanbieding?

Ben je op zoek naar een fietskar voor een voordelige prijs? Dan kunnen we je vast interesseren in het vinden van het overzicht van alle fietskarren in de aanbieding. Je vindt namelijk gemakkelijk de leukste fietskarren in de sale door gebruik te maken van onze handige filters. Binnen de mogelijkheden vind je onder andere de prijsfilter. Klik hierop om een menu te open waar je vervolgens voor de optie “alleen afgeprijsde artikelen” kunt kiezen. In het overzicht dat nu verschijnt laten we je alleen nog fietskarren zien die momenteel in de aanbieding zijn bij onze partners.

Betrouwbare merken

Fietskarren zijn te koop bij een verscheidenheid van bekende en vertrouwde merken. Je hebt dus een ruim assortiment van de mooiste en meest praktische fietskarren om een keuze uit te maken. Er zijn verscheidene luxe merken, zowel als voordelige merken om een fietskar bij te kopen.

Hebben we jouw favoriete merk niet benoemd in de bovenstaande lijst? Ontdek eenvoudig en snel of er ook fietskarren van jouw lievelingsmerken aanbieden in het assortiment met behulp van de filters. Daarnaast zou je ook de merkenpagina kunnen bezoeken met het volledige overzicht van ieder merk waarvan je hier fietskarren kunt kopen, zowel als fietsen en elektrische steppen.

Eenvoudig online een fietskar kopen

Heb je nog geen fietskar waarmee je eenvoudig jouw kinderen, huisdieren of spullen kunt vervoeren? Dan wordt het nu tijd om jouw eigen fietskar aan te schaffen. Op Fietsenvergelijken.nl laten wij je een uitgebreid aanbod zien om een prachtige fietskar uit te kunnen kiezen en kopen. Heb je er eentje gevonden die aan jouw behoeften en wensen voldoet? Dan sturen wij je meteen door naar de winkel waar je de bestelling definitief kunt plaatsen en afronden. Merk je meteen na ontvangst dat het product niet aan jouw verwachtingen voldoet? Dan stuur je deze uiteraard eenvoudig terug naar de webwinkel, mits je dit binnen de aangegeven bedenktijd regelt.