Pijltje omhoog
⬅️

Elektrische middenmotor fietsen

Ben je van plan om een elektrische middenmotor fiets te kopen? Zodat je gemakkelijk naar je werk kan fietsen of langere afstanden kan fietsen zonder moe te worden? Een elektrische middenmotor fiets online kopen kan best even lastig zijn, omdat je de fiets niet in het echt kan uitproberen. Wij hebben het gemakkelijk voor je gemaakt om verschillende elektrische middenmotor fietsen te vergelijken en de fiets te vinden die het meest bij jou past. We verzamelen namelijk van verschillende (web)winkels het aanbod aan elektrische middenmotor fietsen, zodat je gemakkelijk kunt vergelijken en kunt zien waar je je volgende elektrische fiets kunt bestellen. Vind vandaag de elektrische middenmotor fiets die bij jou past, zodat je straks nog meer kan genieten van je kilometers op de fiets.


Een overzicht van alle elektrische middenmotor fietsen. Vergelijk deze 75 elektrische middenmotor fietsen van 2 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze elektrische middenmotor fietsen voor de beste prijs en sale.

Filter
75 resultaten:
Puch E-Zirkon Enviolo Belt Elektrische fiets
Puch E-Zirkon Enviolo Belt Elektrische fiets2 webshops€ 3.499,-
Puch E-Modern N7 SUV Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 SUV Elektrische fiets2 webshops€ 2.799,-
Puch E-Modern N7 SUV Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 SUV Elektrische fiets2 webshops€ 2.799,-
Puch E-Modern N7 SUV Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 SUV Elektrische fiets2 webshops€ 2.799,-
Puch E-Modern N7 Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 Elektrische fiets2 webshops€ 2.699,-
Puch E-Modern N7 Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 Elektrische fiets2 webshops€ 2.699,-
Puch E-Modern N7 Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 Elektrische fiets2 webshops€ 2.699,-
Puch E-Modern N7 2023 Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 2023 Elektrische fiets2 webshops€ 2.499,-
Puch E-Zirkon Enviolo Belt SUV Elektrische fiets
Puch E-Zirkon Enviolo Belt SUV Elektrische fiets2 webshops€ 3.599,-
Puch E-Zirkon Enviolo Belt Elektrische fiets
Puch E-Zirkon Enviolo Belt Elektrische fiets2 webshops€ 3.499,-
Puch E-Dance S N7 Elektrische fiets
Puch E-Dance S N7 Elektrische fiets2 webshops€ 1.999,-
Puch E-Dance Extern Elektrische fiets
Puch E-Dance Extern Elektrische fiets2 webshops€ 1.699,-
Puch E-Maxi Belt Active Plus 500 Elektrische fiets
Puch E-Maxi Belt Active Plus 500 Elektrische fiets2 webshops€ 2.999,-
Cangoo Elektrische Bakfiets Noon 26" Mat Zwart 615 Watt Mat zwart
Cangoo Elektrische Bakfiets Noon 26" Mat Zwart 615 Watt Mat zwart2 webshops€ 3.549,-
Puch E-Modern N7 SUV 2022 Elektrische fiets
Puch E-Modern N7 SUV 2022 Elektrische fiets2 webshops€ 2.599,-
Ostrichoo Caesar E-Bike (zwart): Revolutionaire 540WH FastCap Batterij – Snelste Oplaadtechnologie 120km Bereik Brandveilig Bafang Middenmotor Onderhoudsvrij Comfort met Antilek Banden
Ostrichoo Caesar E-Bike (zwart): Revolutionaire 540WH FastCap Batterij – Snelste Oplaadtechnologie 120km Bereik Brandveilig Bafang Middenmotor Onderhoudsvrij Comfort met Antilek Banden1 webshop€ 2.199,-
Ostrichoo Caesar E-Bike (oranje): Revolutionaire 540WH FastCap Batterij – Snelste Oplaadtechnologie 120km Bereik Brandveilig Bafang Middenmotor Onderhoudsvrij Comfort met Antilek Banden
Ostrichoo Caesar E-Bike (oranje): Revolutionaire 540WH FastCap Batterij – Snelste Oplaadtechnologie 120km Bereik Brandveilig Bafang Middenmotor Onderhoudsvrij Comfort met Antilek Banden1 webshop€ 2.199,-
Ostrichoo Caesar E-Bike (wit): Revolutionaire 540WH FastCap Batterij – Snelste Oplaadtechnologie 120km Bereik Brandveilig Bafang Middenmotor Onderhoudsvrij Comfort met Antilek Banden
Ostrichoo Caesar E-Bike (wit): Revolutionaire 540WH FastCap Batterij – Snelste Oplaadtechnologie 120km Bereik Brandveilig Bafang Middenmotor Onderhoudsvrij Comfort met Antilek Banden1 webshop€ 2.199,-
Prophete Geniesser dames E-bike middenmotor 28 Nexus 7 16Ah zwart
Prophete Geniesser dames E-bike middenmotor 28 Nexus 7 16Ah zwart1 webshop€ 3.199,-
Prophete Geniesser dames E-bike middenmotor 28 Nexus 7 16Ah groen
Prophete Geniesser dames E-bike middenmotor 28 Nexus 7 16Ah groen1 webshop€ 2.699,-
Batavus E-go Fonk-D Plus 500Wh middenmotor
Batavus E-go Fonk-D Plus 500Wh middenmotor1 webshop€ 1.795,-
Keewee Bike E-bakfiets Army Green Leger groen
Keewee Bike E-bakfiets Army Green Leger groen1 webshop€ 3.999,-
Qwic Elektrische stadsfiets Premium i-MN7+ framemaat XL... Donker blauw
Qwic Elektrische stadsfiets Premium i-MN7+ framemaat XL... Donker blauw1 webshop€ 3.299,-
Qwic Elektrische stadsfiets Premium i-MN7+ Belt Dames framemaat XL... Bruin
Qwic Elektrische stadsfiets Premium i-MN7+ Belt Dames framemaat XL... Bruin1 webshop€ 3.199,-
Kalkhoff Entice 5 Excite+
Kalkhoff Entice 5 Excite+1 webshop€ 4.999,-
Kalkhoff Image 5 Excite+ ABS
Kalkhoff Image 5 Excite+ ABS1 webshop€ 5.399,-
Kalkhoff Entice 5 Advance+
Kalkhoff Entice 5 Advance+1 webshop€ 4.799,-
Kalkhoff Image 3 Excite
Kalkhoff Image 3 Excite1 webshop€ 3.799,-
Kalkhoff Image 5 Excite+ ABS
Kalkhoff Image 5 Excite+ ABS1 webshop€ 5.399,-
Flyer Upstreet5 5.40
Flyer Upstreet5 5.401 webshop€ 2.999,-
Flyer Upstreet 7.43
Flyer Upstreet 7.431 webshop€ 4.999,-
Flyer GoTour6 5.40
Flyer GoTour6 5.401 webshop€ 3.199,-
Flyer Gotour 7.23
Flyer Gotour 7.231 webshop€ 4.999,-
Gazelle Ultimate T10 HMB
Gazelle Ultimate T10 HMB1 webshop€ 3.675,-
Puch E-Modern N7 SUV
Puch E-Modern N7 SUV1 webshop€ 2.799,-
Qwic Elektrische stadsfiets Perfor ce Q Atlas Vario uni... Blauw
Qwic Elektrische stadsfiets Perfor ce Q Atlas Vario uni... Blauw1 webshop€ 4.599,-
Bekijk ook

Hoe herken ik een elektrische middenmotor fiets?

Een elektrische middenmotor fiets is een milieuvriendelijke en comfortabele manier om van A naar B te komen. Het is een fiets met een elektrische motor in het midden van het frame, die de fietser helpt om moeiteloos tegen hellingen op te klimmen en de fietser meer energie geeft om harder te fietsen.

Doordat de elektrische motor bij een elektrische middenmotor fiets in het frame geïntegreerd zit, voelt vanuit stilstand fietsen veel natuurlijker en stabieler. Ook is doordat de motor in het midden van de fiets zit het gewicht beter verdeeld.  

De meeste elektrische middenmotor fietsen zijn voorzien van een lithium-ion batterij die ervoor zorgt dat de motor de hele dag lang zorgt voor ondersteuning. Deze batterij kan worden opgeladen met behulp van een USB-aansluiting of een speciale lader, waardoor je de fiets overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien heeft deze batterij een lange levensduur, waardoor je niet vaak hoeft te stoppen om de batterij op te laden.

Koop een elektrische middenmotor fiets van de topmerken

Een elektrische middenmotor fiets kopen doe je niet zomaar. Je wilt dat je elektrische middenmotor fiets een goede accu heeft, een solide bouw heeft en bovenal fijn is om vele kilometers op te fietsen. Er zijn een aantal merken die zeker het checken waard zijn als je op zoek bent naar een echt goede elektrische middenmotor fiets. We zetten er een paar voor je op een rij, om je zoektocht iets makkelijker te maken.

Op zoek naar een stijlvolle elektrische middenmotor fiets die er ook nog eens sportief uit ziet? Dan zijn de elektrische middenmotor fietsen van Qwic wellicht helemaal jouw ding. Met opvallende kleuren en een strak design haal je geen alledaagse elektrische middenmotor fiets in huis. Er zijn zowel modellen voor mannen als modellen voor vrouwen en ook unisex uitvoeringen, zodat iedereen prettig kan fietsen op een elektrische middenmotor fiets van Qwic.

Ook Gazelle maakt fijne elektrische middenmotor fietsen. Met een sportieve look en een fiets die je in weer en wind niet in de steek laat, fiets je gemakkelijk en comfortabel van A naar B. Ook modellen voor mannen en vrouwen en unisex uitvoeringen zie je veelvoudig terug in het assortiment van elektrische middenmotor fietsen van Gazelle.

Ooit was Puch een toonaangevend Oostenrijks merk als het ging om bromfietsen en motorfietsen, maar tegenwoordig maakt het bedrijf vooral elektrische fietsen. Het zal je dus niet verbazen dat dit merk ook elektrische middenmotor fietsen produceert. Net als de Puch brommers van vroeger hebben de elektrische middenmotor fietsen een strak uiterlijk met mooie accenten. Wie de historie van Puch kent en ervan houdt, kan eigenlijk niet anders dan kiezen voor een elektrische middenmotor fiets van Puch.

Vind gemakkelijk een elektrische middenmotor fiets aanbieding online

Wil je weten waar je een goedkope elektrische fiets met middenmotor kan vinden, of waar je een elektrische middenmotor fiets aanbieding kunt vinden? Maar heb je geen tijd en zin om het hele internet af te struinen voor een sale of kortingscode? Dan hebben wij een tool voor je welke je zoektocht drastisch korter maakt. Vink bij het prijsfilter de optie “Alleen afgeprijsde artikelen” aan en sla deze vervolgens op. Je krijgt nu enkel nog de elektrische middenmotor fietsen te zien die een mooie korting hebben gekregen of momenteel in de aanbieding zijn. Dat scheelt je tijd, geld en een boel moeite.

Koop je elektrische middenmotor fiets online

Heb je een elektrische middenmotor fiets gezien die helemaal past bij jouw wensen en rijstijl? Dan bestel je deze veilig en gemakkelijk via de (web)winkel die de elektrische middenmotor fiets in het assortiment heeft. Je krijgt de elektrische middenmotor fiets snel bij je thuisbezorgd, zodat je snel je eerste kilometers erop kunt rijden.

Ben je op zoek naar een andere fijne elektrische fiets, zoals elektrische stadsfietsen, elektrische damesfietsen of juist een reguliere fiets zoals een transportfiets? Ook deze fietsen en meer vind je op Fietsenvergelijken.nl. Wij verzamelen van verschillende (web)winkels het fietsassortiment, zodat je gemakkelijk ziet waar je je volgende fiets kunt bestellen. Zo hoef je niet meer op zoek naar een echt goede fietswinkel in de buurt, maar kan je gemakkelijk online een fiets vinden die bij jou past. Vind vandaag nog de fiets die bij jou past en geniet van ultiem fietscomfort.