Pijltje omhoog
⬅️

Elektrische transportfietsen

Elektrische transportfietsen combineren een aantal fijne eigenschappen: de fietsen zijn lekker robuust en stevig, helpen je alles mee te nemen en fietsen bijzonder comfortabel. De elektrische aandrijving voorkomt dat je veel kracht moet zetten, zelfs als je de weekboodschappen of iets anders zwaars bij je hebt.


Een overzicht van alle elektrische transportfietsen. Vergelijk deze 13 elektrische transportfietsen van 3 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze elektrische transportfietsen voor de beste prijs en sale.

Filter
13 resultaten:
Bekijk ook

Over de motor en de motorpositie

Dus heb je regelmatig het een en ander mee te nemen? Of vind je het gewoon een fijn idee om nooit zonder transportruimte te zitten? Een transportfiets met elektrische aandrijving is dan een uitstekende keuze. Er zijn allerlei modellen beschikbaar, met motoren in het voorwiel, achterwiel en natuurlijk in het midden van de fiets. Dat zijn dan ook meteen de belangrijke opties waar je uit kunt kiezen. Dus zoek je een geschikte elektrische transportfiets? Kijk goed waar de motor zich bevindt. En houd er rekening mee dat een motor in het midden zorgt voor de meest natuurlijke gewichtsverdeling op de fiets.

De elektrische motor voor de transportfiets draagt bij aan het comfort en uiteindelijk het plezier dat je van de fiets hebt. Bekijk bijvoorbeeld de fietsen met een motor van Bafang, Ecomo, Yamaha en van Bosch. Het zijn de bekende en gerenommeerde merken, zowel voor een fiets met transportmogelijkheden als de andere modellen die er beschikbaar zijn. Dus zoek je een krachtige en robuuste transportfiets, waarmee je inclusief alle bagage ook makkelijk tegen de wind in of tegen een heuvel op fietst? Wij laten je zien welke elektrische fietsen daarvoor het best geschikt zijn.

Compleet aanbod

Je hebt op die manier de keuze uit een breed aanbod met elektrische transportfietsen. Dus gaat het je om het nieuwste model, een vorig modeljaar of de meest robuuste en stoere fiets die je kunt vinden? Wij helpen je inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is. Zo maak je een goede keuze uit de verschillende fietsen, waar je iedere dag gebruik van kunt maken.

Bekijk en vergelijk online de verschillende transportfietsen met elektrische aandrijving. Ze zorgen ervoor dat je lekker licht kunt trappen, zelfs als je de zware boodschappen of andere spullen bij je hebt. Met zo’n elektrische fiets met voordrager en achterdrager hoef jij je daarover geen zorgen meer te maken. En gebruik je bijvoorbeeld een handige mand op de fiets? Dan weet je zeker dat je daarmee alles makkelijk met je mee kunt nemen.

Elektrische transportfietsen kopen

Je kunt online de elektrische transportfietsen kopen. Wij laten je zien welke modellen er beschikbaar zijn en helpen je die met elkaar te vergelijken. Kijk goed naar de positie van de motor, het merk van de motor en het vermogen daarvan. Vooral als je regelmatig met zware tassen fietst is het prettig om voldoende kracht te kunnen zetten. De elektrische aandrijving voorkomt dat je zelf hard moet trappen. Dus wil je voorkomen dat je bezweet aankomt in de supermarkt? Of moet je daarna meteen weer door? Wat de reden ook is, wij zorgen er met de elektrische transportfietsen voor dat je daar comfortabel en ontspannen op fietst.