⬅️

Trikes

Wil je kind graag een trike voor diens verjaardag, of willen ze een driewieler die er stoer uit ziet? Dan is het natuurlijk even zoeken wat het beste bij je kind past en wat een trike nou eigenlijk precies is. Een trike is een vervoermiddel dat bestaat uit drie wielen. Het is een voertuig dat vaak wordt gebruikt door kinderen, maar ook door volwassenen. Het is een leuk en veilig vervoersmiddel dat veel verschillende voordelen heeft. Om de zoektocht naar een trike voor je kind makkelijker te maken, hebben wij een aanbod voor je verzameld van vele verschillende (web)winkels, zodat je in een mum van tijd een passende trike gevonden hebt. Vind vandaag nog de trike waar je kind oneindig veel plezier van heeft.


Bekijk hier het overzicht van alle trikes op Fietsenvergelijken.nl. Vergelijk 11 trikes van 3 webshops in één overzicht op model, prijs en maat. Vind hier jouw trikes voor de beste prijs.

Filter
11 resultaten:

1 - 11 van 11 resultaten

Wat maakt een trike zo interessant?

Dat een trike een driewieler is, dat is wel duidelijk. Maar waarom is een trike zo populair en met welk doel rijd je een trike? We leggen het je graag uit. Een trike is een voertuig voor kinderen dat lijkt op een fiets, maar met drie wielen in plaats van twee. Trikes zijn een geweldige manier voor kinderen om te leren hoe ze met een voertuig moeten omgaan. Ze zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en hebben veel voordelen ten opzichte van fietsen.

Ten eerste zijn trikes erg veilig. Trikes hebben meestal brede, stabiele wielen, die voorkomen dat het voertuig omkiept. Ze hebben ook een lage zitpositie, waardoor kinderen meer controle hebben over hun voertuig. Ze hebben ook meestal remmen, zodat kinderen kunnen stoppen als dat nodig is.

Ten tweede zijn trikes geschikt voor kinderen van elke leeftijd. Er zijn trikes beschikbaar voor kinderen vanaf één jaar oud, wat betekent dat ouders er zeker van kunnen zijn dat hun kind op een veilige manier kan leren fietsen. Er zijn ook trikes voor oudere kinderen, waarmee ze meer complexe vaardigheden kunnen leren, zoals afremmen, draaien en balanceren.

Tenslotte kunnen kinderen ook veel plezier beleven aan het rijden op een trike. Trikes zijn erg leuk om te rijden omdat ze een vrijheid bieden die andere voertuigen niet hebben. Kinderen kunnen zichzelf verplaatsen en hun eigen avonturen beleven met hun trike.

Bestel je trike gemakkelijk en veilig online

Heb je een trike gevonden waar je kind zich helemaal op kan gaan uitleven? Dan bestel je deze gemakkelijk via de (web)winkel die de trike op voorraad heeft. Dankzij de snelle verzending hoef je niet lang te wachten voor je de trike aan je kind kunt geven en ze de eerste kilometers kunnen gaan maken. Wil je een trike aanschaffen, maar er niet al te veel aan uitgeven? Zet dan bij het prijsfilter “Alleen afgeprijsde artikelen” aan. Zo krijg je te zien waar je met korting een trike kan kopen, zonder dat je het hele internet moet doorzoeken voor een kortingscode of een trike aanbieding.

Ben je op zoek naar andere leuke fietsen voor je kind, zoals een loopfiets, een jongensfiets of een meisjesfiets? Ook dan hebben we een aanbod voor je verzameld waar je de nieuwe favoriete fiets van je kind kunt terugvinden. Vergelijk gemakkelijk de mooiste en meest comfortabele fietsen op Fietsenvergelijken.nl.