Pijltje omhoog
⬅️

Transportfiets voor heren

De transportfiets voor heren helpt je alles zo makkelijk mogelijk met je mee te nemen. Dus doe je regelmatig de boodschappen, wil je andere spullen voorop zetten of zoek je een stevige bagagedrager? Dan is het een goed idee om een fiets speciaal voor het transport te kiezen. De frames zijn extra stevig, ogen lekker robuust en vormen op die manier een heel stoere keuze waarop je gezien mag worden.


Een overzicht van alle heren transportfietsen. Vergelijk deze 11 transportfietsen van 2 betrouwbare webshops op model, prijs en maat. Hierdoor vind deze transportfietsen voor de beste prijs en sale.

Filter
11 resultaten:
Bekijk ook

Met voor- en achterdrager

De transportfiets voor heren combineert een voor- én een achterdrager. De achterdrager kennen we allemaal, al is deze bagagedrager vaak steviger dan bij andere modellen. Dat betekent dat je er net wat meer kilo’s aan gewicht op kwijt kunt, zonder dat dit tot problemen leidt. Dus wil je grotere spullen meenemen of zoek je naar een manier om extra gewicht te vervoeren? Dit kan op de heren transportfiets. En vervoer je niet zoveel spullen, maar vind je het er wel gewoon heel stoer uitzien? Ook dan is zo’n fiets met transportmogelijkheden natuurlijk een goede keuze.

De transportfiets voor heren heeft bovendien een voordrager. Die kun je gebruiken om een tas neer te zetten. Al kun je er ook een mand of een krat op plaatsen, waardoor jouw fiets nog een heel andere uitstraling krijgt. Het is de makkelijkste manier om er altijd wat in mee te nemen. Of om gewoon te zorgen voor een fiets die er geweldig uit ziet. In combinatie met de dikke banden en het stevige frame is de transportfiets voor heren namelijk een prachtig model om te zien.

Compleet aanbod

Je hebt online de keuze uit een groot aantal verschillende transportfietsen. Dus zoek je een bepaald merk, een bepaalde kleur of gewoon een fiets die niet te veel zal kosten? Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is. En waarmee je een goede keuze maakt, bijvoorbeeld als je voortaan de boodschappen makkelijker mee wilt nemen. Het kan allemaal op de herenfietsen voor transport. En natuurlijk betaal je daarvoor de laagste prijs, omdat we je online het beste aanbod doen dat er beschikbaar is.

Dus zoek je een stevige fiets die bijvoorbeeld beschikbaar is in het zwart of een andere donkere kleur? Het zijn de typische kleuren voor de heren transportfiets. Een aantal modellen heeft zelfs een dubbele stang in het frame. Dat creëert extra stevigheid en het ziet er bovendien heel stoer uit. Het is op die manier een fiets voor echte mannen, waarmee je op een geweldige manier voor zal komen rijden.

Transportfiets voor heren kopen

Wil je een transportfiets voor heren kopen en ben je benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? We laten het je zien, zodat je daar online op je gemak een keuze uit kunt maken. Wij zorgen ervoor dat je hoe dan ook een stevige fiets kiest. Waarop je alles mee kunt nemen wat je wilt. Of waarmee je gewoon op een stoere manier door de stad of door het buitengebied fietst. De transportfiets voor heren is wat dat betreft voor allerlei situaties geschikt.