⬅️

Speed pedelecs

Filter
4 resultaten:

1 - 4 van 4 resultaten

Speed pedelecs ondersteunen tot een snelheid van 45 kilometer per uur. Dat betekent dat je razendsnel naar je werk of een andere bestemming rijdt. Ontdek online de verschillende beschikbare modellen. Wij tonen je het beste dat er binnen de elektrische fietsen verkrijgbaar is.

Ondersteuning tot 45 kilometer per uur

Zoek je een fiets waarmee je ook over grotere afstanden naar je werk of andere bestemmingen kunt rijden? Voorkom dat je iedere dag in de file staat en op kantoor eerst op zoek moet naar een parkeerplek. Bespaar kostbare tijd, ga actiever aan de slag en geniet van de frisse wind door je haren. Tenminste, langs de helm die je natuurlijk draagt. De speed pedelecs verplichten het gebruik van een helm, omdat je daarmee (zeer) hoge snelheden bereikt. De fietsen zijn een stuk sneller dan andere e-bikes. Het voordeel daarvan is dat je sneller op jouw werk bent of er nog grotere afstanden mee kunt afleggen.

Zoek je naar de ideale elektrische fiets voor woon-werk-verkeer of voor andere grotere afstanden die je regelmatig moet afleggen? De speed pedelecs vormen dan een heel interessante keuze. Je begint de dag lekker fris en trapt aan het eind van de dag de luie zituurtjes er weer even uit. Bovendien heb je de keuze uit allerlei modellen, bijvoorbeeld op basis van het type accu dat je zoekt. Dus wil je zo ver mogelijk komen of vind je het belangrijk dat de fiets betaalbaar blijft? Wij helpen je inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is.

Compleet assortiment

De speed pedelecs ondersteunen tot een snelheid van 45 kilometer per uur. De ondersteuning is krachtiger dan op een normale elektrische fiets. Dat voorkomt dat je zelf hard moet trappen, terwijl je toch hoge snelheden kunt bereiken. Ontdek de verschillende modellen en merken, bijvoorbeeld op basis van de mate van ondersteuning en de verschillende standen die er beschikbaar zijn. Dus zoek je een snelle elektrische fiets waarmee je naar jouw werk kunt? Of wil je regelmatig plezierritjes maken, maar dan verder dan de directe omgeving die je inmiddels wel kent? Wij laten je zien welke fietsen daarvoor geschikt zijn.

Let bij de keuze voor de speed pedelecs bijvoorbeeld op de aandrijving, de remmen en de andere materialen voor bijvoorbeeld het frame en het stuur. Zo kies je voor een stevige en stabiele fiets, die bovendien op een heel duurzame manier in elkaar zit. Dit garandeert een lange levensduur, zodat je met de speed pedelec net als met een andere (elektrische) fiets een geweldige investering doet.

Speed pedelecs kopen

Je kunt online de verschillende speed pedelecs kopen. Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is. Dus zoek je naar de snelste manier om met de fiets van A naar B te komen? Doe op je gemak inspiratie op en ontdek welke verschillende modellen er beschikbaar zijn. Je kunt de fiets gewoon online kopen, waarna je die natuurlijk snel in huis hebt. Zo kies je de speed pedelec waar je naar zoekt, om daar binnenkort al de eerste kilometers mee te maken.